Avocat Conflicte de Munca

Pentru Directorul General si Directorul HR, gestionarea conflictelor de munca reprezinta o adevarata provocare.
Gestionarea unor astfel de situatii implica mult stres si riscuri financiare majore pentru societate.
Pe langa aspecte cuantificabile in banii, legate pierderea unui eventual proces cu angajatul, lipsa de experienta in a gestiona astfel de situatii poate duce la compromiterea imaginii societatii si poate sa afecteze relatia companiei cu ceilalti angajati.

Avem experienta combaterii unor astfel de cazuri precum cele de mai jos prin Revizuirea Regulamentelor de Ordine Interioara, Constientizarea unor astfel de Abateri Disciplinare prin Seminarii Interne.

Mai mult decat atat, in cazul in care astfel de Abateri Disciplinare au loc, in ciuda eforturilor depuse pentru combaterea lor, noi ajutam managementul companiei sa controleze astfel de situatii, sa stranga probele necesare si sa urmeze pasii legali astfel incat conflictul de munca sa se incheie intr-un timp scurt, pierderile financiare sa fie minime si imaginea societatii sa fie protejata.

1. Concurenta neloiala a angajatilor fata de companie, in special din partea angajatilor implicati in vanzari.
2. Purtare abuziva/hartuire si discriminare la locul de munca.
3. Luarea de mita de catre angajatii din departamentul achizitii.
4. Consumul de substante interzise (alcool/droguri) la locul de munca sau prezenta la locul de munca sub influenta substantelor interzise.

Daca va confruntati cu una dintre situatiile enumerate mai sus, solicitati-mi o programare pentru a-mi explica pe larg situatia dumneavoastra pe ionel@vacarescu.ro.

Doriti sa fiti informat si pregatit pentru situatii dintre cele de mai sus pe viitor?
Puteti primi sfaturi pretioase cu privire la rezolvarea conflictelor de munca cu angajatii.

Apasati click pe butonul Follow aflat pe pagina noastra de Linkedin
Avocat conflicte de munca’